Stearüülalkohol 100 g-300 g

3.908.50

Stearüülalkoholi puhul on tegemist loodusliku alkoholiga, taimsel baasil. Toimib kaasemulgaatorina. Stearüülalkoholil on paksendavad (suurendab viskoossust) ja stabiliseerivad omadused kõikides emulsioonides. Suurendab toote võimekust vahutada.

Loob nahale mõnusalt pehme, niisutatud ja sileda tunde.

Kasutatakse peamiselt losjoonides, juustehooldus toodetes, raseerimistoodetes ja kreemides.

Puhasta

Kirjeldus

Kasutamine:

Kuumuta stearüülalkohol 60°C- ni ning lisa õlifaasis tootele, sega hoolikalt, et vältida tükilisust.

Üldiselt kasutatakse 1-3%, raseerimistoodetes võib kasutada ka veidi rohkem. Suurem kogus võib põhjustada seebistumist.

 

INCI: Stearyl alcohol

 

 

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Stearüülalkohol 100 g-300 g”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga