Tsetüülalkohol 100g-300 g

3.908.50

Tsetüülalkohol on taimset päritolu, toodetud kookosest. Tsetüülalkohol on väga vajalik koostisosa kosmeetikatoodete valmistamisel- toimib naha niisutaja ja pehmendajana, emulsiooni stabiliseerijana ning paksendajana.

Kasutatakse nii kreemides, losjoonides, kehavõides, näopuhastajates, dušigeelides, shampoonides jne. Juustehoolduses annab toodetele niisutavad omadused, parandab viskoossust ja lisab vahutavust. Kreemid muudab mõnusalt sametiseks ja niisutavaks.

Tsetüülalkohol toimib kaasemulgaatorina.

Puhasta

Kirjeldus

Tsetüülalkohol on valgete graanulite kujul.

Kasutamine:

Kuumuta tsetüülalkohol  60-70°C-ni ning lisa õlifaasis tootele, sega hoolikalt, et vältida tükilisust.

Üldiselt kasutatakse 1-6%, maksimaalselt 20%.

 

INCI: Cetyl Alcohol

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Tsetüülalkohol 100g-300 g”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga