Steariinhape 100 g- 300 g

3.908.50

Steariinhappel on ideaalsed paksendavad omadused ja aitab luua luksuslikku tunnetust valmistootele, eemaldades tootest selle „vesise“ tunde. Annab tootele ka säilitavaid omadusi. Taimsel baasil.

Steariinhappel on võimekus siduda endaga vee ja õli koostoimes ka mustust, mis muudab selle ideaalseks ka erinevates naha puhastustoodetes, et eemaldada nahapinnalt surnud naharakke, rasu ja muud mustust.

Puhasta

Kirjeldus

Aitab ka vähendada naha niiskuse kadu, mistõttu sobib ka erinevatesse kuiva naha toodetesse.

Kasutatakse nii kreemides, losjoonides, näopuhastajates, seepides jne. Steariinhape sisaldub ka inimeste enda loomulikus nahakihis.

Steariinhape toimib kaasemulgaatorina.

 

Kasutamine:

Kuumuta steariinhape 60-70°C-ni ning lisa õlifaasis tootele, sega hoolikalt, et vältida tükilisust.

Üldiselt kasutatakse 1-6%, maksimaalselt 25%. Kreemides ja losjoonides kasutatakse üldjuhul 2-5%, seepides 5%.

 

INCI: Stearic acid

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Steariinhape 100 g- 300 g”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga