Glütserüülstearaat 100 g- 300 g

3.908.50

Glütserüülstearaat on taimset päritolu, toodetud kookosest. Glütserüülstearaat loob suurepärase emulsiooni. Võib ka kasutada koos teiste emulgaatoritega.

Glütserüülstearaat toimib tootes väga hea naha ja juuste niisutajana, mis annab nahale ja juustele pehmuse ja sileda väljanägemise. Kõige põhilisem- ta aitab hoida niiskust nahapinnal (k.a juuste), luues justkui nähtamatu kaitsekihi.

Puhasta

Kirjeldus

Oluline omadus on glütserüülstearaadi puhul ka see, et ta suudab muuta lõpptootes sisalduvate õlide „rasvasust“ vähemaks ehk lõpptoode annab lisatud õlide kasulikke omadusi edasi ilma kreeme või losjoone rasvaseks muutmata. Toimib ka emulsiooni paksendajana ja stabiliseerijana.

Glütserüülstearaati saab kasutada ka dušigeelide, shampoonide ja kätepesugeelide valmistamiseks, kui kasutada koos glütseriiniga.

Kasutatakse laialdaselt ka niisutavates kreemides/losjoonides, näopuhastajates jne.

Glütserüülstearaati saadakse glütseriini ja steariinhappe esterdamise teel.

 

Kasutamine:

Kuumuta glütserüülstearaat  60-70°C-ni ning lisa õlifaasis tootele, sega hoolikalt, et vältida tükilisust.

Üldiselt kasutatakse 1-6%, maksimaalselt 40%.

 

INCI: Glyceryl stearate

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Glütserüülstearaat 100 g- 300 g”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga