Polüsorbaat 20 (100 ml- 1 L)

3.9017.90

Polüsorbaat 20 on taimsel baasil emulgaator, mida kasutakse õlide sidumiseks veega. Nahale rahustava ja pehmendava toime ja omadustega. Peamiselt kasutatakse eeterlike- või aroomiõlide sidumiseks veega, nt dušigeelides/ shampoonides, vanniõlides ja teistes vedelal kujul toodetes, samas kasutatakse ka kreemides.

Aitab säilitada toote läbipaistvust, et toode ei muutuks häguseks.

Allpool leiate täpsemad kasutamise juhised.

Puhasta

Kirjeldus

Polüsorbaat 20 sobib ideaalselt ka ruumispreide valmistamiseks, segades omavahel 1:1 suhtele eeterliku/aroomiõli ja polüsorbaadi ehk nt 10 g aroome ja 10 g polüsorbaati ning lisades segu seejärel veele (soovituslikult destilleeritud veele). Teine võimalus on ruumisprei valmistamiseks lisada veele juurde 10% polüsorbaat 20 ja kuni 3 % eeterlikke/aroomiõlisid.

Väga madala silmade ärritatavusega, seega kasutatakse ka beebitoodetes.

Võrreldes Polüsorbaat 80-ga emulgeerib Polüsorbaat 20 veidi vähemas koguses õlisid ehk kus õlisisaldus tootes on madalam.

Polüsorbaat on heakskiidetud Euroopa Liidu poolt kosmeetikatoodetes kasutamiseks.

INCI: Polysorbate 20

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Polüsorbaat 20 (100 ml- 1 L)”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.