Riitsinusõli ehk kastooriõli 100 ml- 1L

3.9013.90

100% naturaalne riitsinusõli, rafineeritud. Riitsinusõli on looduslik pehmendaja ja niisutaja, mis stimuleerib naha kollageeni tootmist.

Peamised kasulikud omadused: stimuleerib juuste kasvu; pikendab ripsmeid; tihendab kulme; põletikuvastane; aitab akne ja päikesepõletuse ning marrastuste, kuiva naha ja venitusarmide vastu. Taastab ja noorendab naha noorusliku välimuse, muutes naha siledamaks ja pehmemaks. Looduslik kortsudevastane toimeaine.

Puhasta

Kirjeldus

Kasutamine:

-Seebis annab riitsinusõli rikkaliku vahu, kasutada 5-10% seebirasvadest. Liigne kogus muudab seebi liialt pehmeks. Ideaalne oleks kasutada koos kookosrasvaga.

-Juuksehoolduses kasutada kas puhtalt või segatuna koos munakollase ja meega. Lasta mõjuda u 1h ning seejärel maha pesta. Kasutada 1-2 korda nädalas paari kuu jooksul. Toidab peanahka ja tugevdab juuksestruktuuri.

-Ripsmete hoolduses kanda õli vatipadjaga ripsmetele 2 nädala jooksul, et saavutada pikemad ja lopsakamad ripsmed. Vältida limaskestale sattumist.

-Küüntehoolduses kanda õli küüntele, mis soodustab küünte kasvu ja tugevust.

Sobib hästi ka huulte niisutamiseks ja nahale kandmiseks (kortsudevastane toimeaine, ei ummista poore). Kasutatakse ka erinevate salvide tegemisel.

Rasvhapete koostis riitsinusõlis:
Ritsinoolhape 88%
Palmitiinhape: 1%
Linoolhape: 5%
Oleiinhape: 4%
Steariinhape: 1%
Muud rasvhapped 1%

Seebistumisarv (seebikivi): 0,128

INCI: Ricinus Communis

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Riitsinusõli ehk kastooriõli 100 ml- 1L”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga