Sheavõi 300 g-1 kg

4.9013.90

100% naturaalne rafineeritud sheavõi, lõhnatu. Rafineeritud sheavõid kasutatakse põhiliselt kas puhtalt või segatuna kosmeetikatoodetesse, toitmaks nahka, juukseid ja küüsi.

Sheavõi sisaldab A, E, F ja K vitamiine, muutes naha pehmeks, siledaks ja parandades üldist naha tekstuuri. Leevendab päikesepõletuste nahakahjustusi ja toimib ka üldise naha noorendajana (naturaalne sheavõi vähendab kortse ja silub nahakurde).

Sheavõid toodetakse Lääne- ja Kesk- Aafrika savannide sheapuude pähklitest.

Puhasta

Kirjeldus

Kasutamine:

Kosmeetika kasutatakse laialdaselt kas puhtalt või segatuna erinevatesse kreemidesse. Kuna sheavõi sulab +35 °C, siis on teda ka lihtne nahale määrida puhtalt. Kasutada saab laialdaselt: igapäevase nahaniisutajana, päevitusjärgse kreemina, akne vähendamiseks, naha elastsuse taastamiseks, raseerimisjärgse kreemina, kortsude vastu, juuste läike taastamiseks, nahalõhede raviks, rasedusarmide ennetamiseks jne.

Seebis annab sheavõi kõvaduse ja niisutavad omadused, samas suurt vahtu ei tekita. Suuremullilise vahu saamiseks tuleks sheavõid segada kookosrasvaga või riitsinusõliga.

Rasvhapete koostis sheavõis:
Palmitiinhape: 4%
Linoolhape: 6%
Oleiinhape: 44%
Steariinhape: 46%
Muud rasvhapped 1%

 

Seebistumisarv (seebikivi): 0,131

INCI:Butyrospermum parkii (Shea butter)

Toode on mõeldud ainult välispidiseks kasutamiseks.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Sheavõi 300 g-1 kg”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga