Sarapuupähkliõli 100 ml- 250 ml

3.906.90

100% looduslik sarapuupähkliõli, külmpressitud ning rafineeritud. Sarapuupähkliõli sisaldab suurel määral kasulikku Omega 9 ja oleiinhapet, mis muudab selle suurpäraseks niisutavaks ja pehmendavaks õliks. Ideaalne just nöonahale, imendub kiiresti ja ei jäta nahka rasvaseks. Sobib ka probleemsele nahatüübile. Aitab pinguldada nahka ning toimib loodusliku nahatoonikuna.

Puhasta

Kirjeldus

Kasutamine:

Kosmeetikas saab kasutada erinevate massaažiõlide valmistamisel, päikesekaitsevahendites, juusteseerumites ja –palsamites, vanni- ja kehaõlides, huulepalsamites jne.

Seebis kasutada kuni 10 % seebirasvadest, annab seebile niisutavust.

Rasvhapete koostis sarapuupähkliõlis:
Palmitiinhape: 5%
Linoolhape: 12%
Oleiinhape: 79%
Steariinhape: 3%
Muud rasvhapped 1%

 

Seebistumisarv (seebikivi): 0,138

INCI: Corylus Avellana Seed Oil

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Sarapuupähkliõli 100 ml- 250 ml”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga