Arbuusiseemneõli 100 ml- 1 L

4.5024.90

100% looduslik arbuusiseemne õli, rafineeritud. Arbuusiseemne õli sisaldab suures koguses beeta karoteeni, mis on tugev antioksüdant ja üks peamisi vitamiine naha tervendamisel ja ravimisel. Populaarne õli erinevate nahahooldustoodete jaoks just oma taastavate ja niisutavate omaduste poolest. Aitab vähendada rasu tekkimist nahal. Sobib hästi ka vananevale/küpsele ja kahjustatud nahale. Omadustelt kerge õli, imendub hästi.

Kasutatakse ka juuksehoolduses, et saavutada siledad ja siidised juuksed.

INCI: Citrullus vulgaris

Puhasta

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Arbuusiseemneõli 100 ml- 1 L”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.