Tsetearüülalkohol 100g- 300 g

3.908.50

Tsetearüülalkohol on segu tsetüülalkoholist ja stearüülalkoholist. Taimset päritolu. Õlis lahustuv vaha, mida kasutatakse kaasemulgaatorina kreemides ja losjoonides, andes neile stabiilsuse ja muutes need paksemaks. Saab kasutada ka kehavõides, näomaskides jne.

 

Puhasta

Kirjeldus

Tsetearüülalkohol on veidi õrnem kui tsetüülalkohol ning libiseb nahal paremini. Annab võrreldes tsetüülalkoholiga veidi paksema ja vahasema tundega kreemi.

Kasutamine:

Kuumuta tsetealrüülalkohol  60-70°C-ni ning lisa õlifaasis tootele, sega hoolikalt, et vältida tükilisust.

Üldiselt kasutatakse 1-5%, maksimaalselt 40%.

 

INCI: Cetearyl Alcohol

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Tsetearüülalkohol 100g- 300 g”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga