Porgandiseemneõli 20 ml-100 ml

4.0010.90

Porgandiseemneõli valmib porgandiseemnete külmpressimise meetodil. Meie veebilehel müüdav õli on 100% naturaalne, pruunika värvusega.

Porgandiseemneõli sisaldab rohkelt beetakaroteeni, B, E ja A vitamiini, millel on nahaärritust leevendav ja rahustav toime. Samaaegselt kaitseb nahka, stimuleerib uute rakkude tootmist, vähendab kortse, ühtlustab nahatooni ja parandab jumet. Porgandiseemneõli on üks tõhusaim naha pinguldaja ja looduslik päikesekaitseõli.

Puhasta

Kirjeldus

Porgandiseemneõlil on oluliselt rohkem kasulikke omadusi kui porgandiõlil (leotisõli). Porgandiseemneõli on kontsentreeritud, seega võib seda  lahjendada mõne baasõliga, näiteks mandliõliga, avokaadoõliga, viinamarjaseemneõliga jne (nt 1-3 tilka supilusikatäie alusõli kohta)- valmistades näiteks päevitusõli.

Porgandiseemneõli on ka ideaalne kasutamiseks erinevate naha ja juustehooldus toodetes, näiteks kasutamiseks kehavõis või segades porgandiõli kastoorõliga juuste hooldamiseks.

Sobib igale nahatüübile.

 

INCI: DAUCUS CAROTA

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Porgandiseemneõli 20 ml-100 ml”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga