Glütserüülstearaat ja Peg 100 (100 -300 g)

4.9012.90

Glütserüülstearaat ja Peg 100 on taimset päritolu. Glütserüülstearaat loob suurepärase emulsiooni. Võib ka kasutada koos teiste emulgaatoritega. Peg 100 lisand annab lõpptootele täiendava stabiilsuse, andes võimaluse emulsioonile lisada täiendavaid koostisosi, nagu nt eeterlikke õlisid või värve.

Glütserüülstearaat toimib tootes väga hea naha ja juuste niisutajana, mis annab nahale ja juustele pehmuse ja sileda väljanägemise. Kõige põhilisem- ta aitab hoida niiskust nahapinnal (k.a juuste), luues justkui nähtamatu kaitsekihi.

Puhasta

Kirjeldus

Oluline omadus on glütserüülstearaadi puhul ka see, et ta suudab muuta lõpptootes sisalduvate õlide „rasvasust“ vähemaks ehk lõpptoode annab lisatud õlide kasulikke omadusi edasi ilma kreeme või losjoone rasvaseks muutmata. Toimib ka emulsiooni paksendajana ja stabiliseerijana.

Glütserüülstearaati saab kasutada ka dušigeelide, shampoonide ja kätepesugeelide valmistamiseks, kui kasutada koos glütseriiniga.

Kasutatakse laialdaselt ka niisutavates kreemides/losjoonides, näopuhastajates jne.

Glütserüülstearaati saadakse glütseriini ja steariinhappe esterdamise teel.

 

Kasutamine:

Kuumuta glütserüülstearaat ja Peg 100 60-70°C-ni ning lisa õlifaasis tootele, sega hoolikalt, et vältida tükilisust.

Üldiselt kasutatakse 1-6%, maksimaalselt 25% (juustehooldus toodetes).

 

INCI: Glyceryl steate & Peg 100

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Glütserüülstearaat ja Peg 100 (100 -300 g)”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga